Seuran esittely

HTL ry (Helsingin Työväen luistelijat) on v. 1928 perustettu perinteikäs urheiluseura.
Seuran lajeina ovat pikaluistelu, maratonluistelu, pikarullaluistelu ja pyöräily.
Uudet kaikentasoiset harrastajat ovat tervetulleita hyvään seuraan.

HTL tarjoaa sekä harrastusmahdollisuuden asiantuntevassa seurassa että mahdollisuuden kaikentasoisiin toimitsijatehtäviin. Jäseniä seurassa on yli 300.

Talvikaudella toiminta keskittyy Oulunkylän tekojäälle. Pikaluistelijoilla ja maratonluistelijoilla on käytössä seitsemän harjoitusvuoroa viikossa koko talvikauden. Vuorot ovat vapaasti kaikkien jäsenten käytössä. Maratonluistelijat pitävät lisäksi yhteistreenejä luonnonjäillä olosuhteiden salliessa. Seuran valmentajia ja aktiiveja on lähes aina paikalla Oulunkylän harjoitusvuoroilla ja heiltä uudet harrastajat saavat opastusta. Seuralla on jonkin verran pikaluistimia kokeiltavaksi ja lainattavaksi.

Seuran omiin kilpailutapahtumiin osallistuminen on maksutonta (pl maraton- ja matkaluistelutapahtumat, joissa maksu on puolet normaalihinnasta). Seuran tukea jaetaan myös junioritoimintaan sekä kilpailu- ja valmennusmatkoihin.

Seuran menestynein pikaluistelija on viime vuosina ollut Mika Poutala, joka on samalla yksi maailman nopeimmista 500m luistelijoista. HTL järjestää talvikaudella useita kilpailuja ja harjoituskilpailuja Oulunkylässä sekä maratonkilpailuja luonnonjäillä.

Pikarullaluistelun harjoittelupaikkana seuralla on Kivikon Rullaluistelurata. Rata on kesäkaudella joka päivä seuran luistelijoiden käytettävissä. Radalla pidetään harjoituksia ja mahdollisesti viikkokilpailuja. Lisäksi seuran maratonrullaluistelijoilla on harjoituksia Helsingin ympäristössä. Lajiin on hyvä tulla tutustumaan Kivikon radalle. Seuralla on joitakin pikarullaluistimia kokeiltavaksi ja lainattavaksi.

Pyöräilyssä HTL on aktiivisesti mukana velodromin kilpailutoiminnassa.

Oulunkylän peilijää

Pyöräily

Jos olet kiinnostunut pyöräilystä, ota yhteyttä Lasseen