Luisteluvalmennus 2023-2024

Pikaluistelu harrastuksena (alakouluikäisille)

Pikaluistelussa opitaan kattavasti luistelutaitoja ja se soveltuu myös muiden lajien kuten jääkiekon ja taitoluistelun harrastajille näitä lajeja tukevana toimintana. 
Pikaluistelu on mukavaa kerran kokeiltuna, mutta vielä hauskempaa on oppia luistelemaan hyvin. Oikealla tekniikalla voit liukua ihanan nopeasti jäällä!

Pikaluisteluharjoituskausi 2023-2024
Tiistaisin klo 19:00-20:00
Lauantaisin klo 9:00-10:00

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen ryhmään tulee tehdä ennen kokeiluja, jotta tieto mahdollisista muutoksista tulee perille. On myös tärkeää, että valmentajalla on huoltajan yhteystiedot harjoituksen aikana kaiken varalta. 

Ilmoittautuminen harjoitusryhmään (ja kokeilemaan) tehdään lähettämällä sähköpostiviesti, jossa on vähintään seuraavat tiedot: Luistelijan ja huoltajan nimi, yhteystiedot, luistelijan ikä ja mahdollista luistimien lainausta varten kengänkoko

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: carolien@skatexperience.com
Harjoituskausi on alkanut ti 14.11.23. Missasitko kauden alun? Ei huolta. Voit liittyä joukkoomme milloin tahansa, kun se sinulle sopii. 

 

Osallistuminen HTL:n harjoitusryhmässä edellyttää HTL:n jäsenyys. Ei valmennusmaksua. Alle 18-vuotiaille jäsenmaksu on 15€ vuodessa. 

Kaikilla uusilla harjoittelijoilla on oikeus kahteen kokeilukertaan ilman jäsenyytä koska tahansa luistelukauden aikana.

 


Talvisää 
Pakkasraja on -15C ja sen ylittyessä huoltajia tiedotetaan. Luisteluvuorolle saa kovalla pakkasellakin mennä, mutta valmennusta ei ole.

 

Pikaluistelu on kaikille!
Aamujään tunnelma