Junioreiden rullaluistelukausi alkaa!

29.4.2024

Rullauistelukausi alkaa! Tiistaina 7.5. junioriryhmä aloittaa kevään harjoittelukauden Kivikon rullaluisteluradalla. Luisteluharjoitus pidetään kello 18:00–19:00 ja lajikohtainen tavoite on kehittää luistelutekniikkaa ja kestävyyttä luistimilla. Päätavoite on pitää hauskaa, koska luistelu on todella hauskaa!

Mukaan tarvitset: rullaluistimet, hyvin istuvan pyöräilykypärän (pakollinen) ja suosittelemme polvi-, kyynär- ja käsi- tai rannesuojia. Myös vesipullo on hyvä ottaa mukaan harjoituksiin. Nuoremmille ja kokemattomammille luistelijoille suosittelemme omien rullaluistimien hankkimista tavallisista urheiluliikkeistä. Kokeneemmat, vanhemmat luistelijat voivat käyttää pikarullaluistimia, omia tai lainattuja seuralta.

Oletko valmis liittymään mukaan? Nähdään ensi tiistaina klo 18 Kivikossa! Lähin osoite on Savikiekontie 4, 00940 Helsinki. Kaikkien osallistujien tulee olla HTL:n jäseniä. Harjoitusmaksua ei ole. Ryhmän ikähaarukka: 6-13v.

Huomaa, että jos luistelukerralle on luvattu sadetta, tai rata on märkä, radalla ei voi turvallisesti luistella. Tällöin ei pidetä harjoituksia, mutta tästä ilmoitetaan joka kerta ryhmän whatsapp-ryhmässä.

Mikäli haluat lisätietoja, ota yhteyttä Caroon osoitteessa carolien@skatexperience.com.